Studierabatter vedrørende ‘Mad og drikke’


Tag på sportspub i København

onsdag, juni 17th, 2020
København

Kilde: Pixabay

København er måske ikke lige den første by, man tænker på, når man tænker på pubkultur, da der i mange år har manglet en god pubkultur. Men faktisk er der efterhånden nu en lang række ganske udmærkede pubber at finde i den danske hovedstad. Der er ikke nogen knivskarp officiel forskel på pubber og barer, men generelt set er der mere fokus på snak, mad og en munter men rolig stemning i pubber, mens der gerne skal være godt gang i musikken på barer.

Pubber stammer fra Storbritannien og er afledt af de “public houses”, eller kroer, der engang fandtes overalt i landet. I Storbritannien mødes man gerne på den lokale pub i hvert fald en gang om ugen, og gerne til et slag dart eller måske endda for at se en fodboldkamp. Faktisk er der mange steder i København, der efterhånden tilbyder en ganske udmærket sportspub-oplevelse – og det er ikke overraskende, at mange af stederne bestyres af folk fra engelsktalende steder. Her har du to steder, du bør forsøge dig med, hvis du godt kan lide god øl og munter stemning til din fodbold.

Tag på excentrisk australsk sportseventyr

Southern Cross Pub har hørt hjemme på Løngangsstræde (tæt på Nationalmuseet) siden 1999. Pubben, der selv erklærer, at den er byens mest populære “late-night sports pub”, er et eventyr i sig selv. Selve bygningen er måske ikke så prangende, men hvad der mangler i høje lofter og finesse glemmer man hurtigt til fordel for de dekorationer, der pryder næsten alle stedets overflader. Selvom pubben egentlig er australsk, og selvom de viser stort set alt, hvad der findes af sport, så er det ubetinget fodbold, der er i højsædet her. Det er et genialt sted at slå sig ned, se nogle gode fodboldskampe. Pubben viser blandt andet kampe fra Premier League, hvor spændningen over hvem der vinder måske ikke den største længere, da Liverpool FC med odds 1.001, som du også kan se i fodboldverdens nyheder, er klare favoritter, men hvor live betting online stadig kan skabe underholdning i de forskellige kampe, som du kan se på pubben. Underetagen af pubben er en imponerende hyldest til netop Liverpool FC. Man falder her næsten over Liverpool-relateret habengut på vej op til øverste etage – som gentager munterheden, men denne gang kaster sig over klubben Arsenal i stedet.

Sportspub

Kilde: Pixabay

Irsk charme midt i byen

The Dubliner lige ved Storkespringvandet er en klassiker. Denne gang tager vi en tur til Irland – og som alle gode irske pubber formår The Dubliner næsten at få en til at glemme, at man ikke er i Irland, så snart man træder over dørtærsklen og ind i det mørke, hyggelige lokale. Det siges at irske pubber er en hel genre i sig selv, og timer du det rigtigt, kan du støde på munter live musik såvel som den klassiske mad, Guinness og de charmerende irske accenter, der altid er at finde bag baren. The Dubliner har to store skærme udover deres forskellige fjernsyn, og de viser så meget fodbold som muligt – såvel som rugbykampe, selvfølgelig.

Pubber kan noget helt særligt – de bedste af dem skaber en form for sammenhold mellem alle de besøgende på kryds og tværs, også selvom man ikke nødvendigvis snakker med andre, og hvor alle føler sig velkomne lige meget om de er der hver dag eller for første gang. Københavns sportspubber kan efterhånden være godt med, men skulle man komme forbi England en af disse dage, så anbefales det at tage forbi nogle af disse perler, der har kunnet opbygge deres charme gennem flere hundrede år.

Studierabat på barudstyr og kurser hos BarMeister & MixMeister

tirsdag, februar 25th, 2014

10 procent i vores webshop: MixMeister.dk – Rabatkode: “10procent”
100 kr. rabat på vores kommende bartenderkurser på BarMeister.dk– Rabatkode: “BarMeister100”

Studierabat hos simpleRAW

søndag, december 12th, 2010

Ved fremvisning af studiekort giver vi 10 % på hele regningen.

Ved køb af starter, salat eller RAW sandwich samt juice, giver vi en gratis kaffe/te.
Adresse:
Oehlenschlægersgade 12
1663 København V

Telefon:
35353005

E-mail:
info@simpleraw.com

Hjemmeside:
www.simpleraw.dk

Studierabat på Café Kaffegal i Århus

tirsdag, oktober 19th, 2010

Studierabat hver dag fra kl. 11-17

Café Kaffegal har 10 % rabat til alle studerende på alle vores retter, undtagen ugens specialtilbud. Det eneste du skal huske, er at have dit studiekort med, som du skal vise vores tjenere.

Adresse:
Café Kaffegal
Nørregade 40
8000 Århus C

Telefon:
50 53 00 10

Hjemmeside:

http://www.cafekaffegal.dk

Studierabat på Bistroen KBH

tirsdag, september 21st, 2010

Træd et lille skridt væk fra Rådhuspladsen, læn dig tilbage i vores moderne klassikere fra de danske møbeldesignere, og nyd årstidernes frembringelser fra køkkenet. Vores menukort er sammensat med inspiration fra den nyere franske tradition, Middelhavet og det skandinaviske køkken. Vi vil servere den gode mad, uden at det skal ødelægge husholdningsbudgettet.

Studierabat
Til studerende der kan fremvise et gyldigt studiekort har vi følgende tilbud:

Kaffe* 15,-
Kaffe fra Kontra Coffee.

Studie-burger 95,-
Bistroens Burger til studerende.

Øl 25,-
En valgfri fadøl (30 cl).

Glas vin 25,-
Et glas af husets rød- eller hvidvin.

Sodavand 15,-
De klassiske: Cola, Squash, Sprite, mm.

Vi glæder os til at se jer til en drink inden byturen, kaffe inden biografen eller til byens bedste burger.

Adresse:
H.C. Andersens Boulevard 8
1553 København V
Telefon 33 74 44 66

Vi har åbent fra kl. 16-23 (søn. lukket)

Hjemmeside:
http://www.bistroen-kbh.dk/

Studierabat i Kolding

tirsdag, september 21st, 2010

City Kolding er en støtte forening for de erhvervsdrivende i Kolding City området. I en række af City Koldings butikker og banker kan du få rabat ved at vise dit studiekort.

Det drejer sig om følgende butikker:

  • Bog & Ide (10% studierabat)
  • Cafe Lucca (10% studierabat)
  • Nicolai Bio (10% studierabat)
  • Stof & Design (10% studierabat)
  • Slotssøbadet (10% studierabat)
  • Profil Optik (10% studierabat)
  • Thiele Optik (10% studierabat)
  • Kolding Hus (50% studierabat)
  • Nikolai Scene (50% studierabat)

Læs mere her

Sunset Boulevard

torsdag, juli 29th, 2010

Opgradér din almindelige menu til en stor menu gratis.

Sunset Boulevard ligger flere steder i hele landet, men i København er min personlige favorit den afdeling, der ligger på Købmagergade. Her er der installeret nogle hyggelige lædersofaer som indbyder til at man bliver hængende, mens man drikker resten af sin sodavand og snakker færdig med veninder. På grund af adressen, er den også en god mulighed som frokoststed på en shoppetur, hvis man er træt af dyre sandwiches på caféerne.

Hjemmeside:
http://www.sunset-boulevard.dk

Burger King

søndag, juli 18th, 2010

Burger King giver en gratis opgradering fra en normal til en stor menu, ved fremvisning af gyldigt studiekort. op

Adresser:
Se hjemmeside

Hjemmeside:

www.burgerking.dk