3 af de bedste cafeer og restauranter i København, hvor du kan få studierabat

Kaffebar (Coffee Bar), Hauser Plads | Co” (CC BY 2.0) af Lars K. Jensen

Pengene som studerende rækker lidt længere, hvis du tænker over, hvor du lægger dem. Og med det sagt betyder det på ingen måde, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi giver her tre bud på gode cafeer og restauranter, hvor du samtidigt kan få studierabat i København. 

Selvom man er studerende og lever af SU, er der sikkert mange ting, der frister. Alt fra rejser, tøj, biografture og cafébesøg ved siden af de faste udgifter til bøger, husleje og mad. Heldigvis findes der i dag mange hyggelige cafeer, som gerne vil tiltrække den yngre målgruppe af studerende. Vi guider dig her til tre gode cafeer og restauranter i København, som også giver en klækkelig studierabat.

Café Midtown: Sport og cocktails

Café Midtown er en moderne café, som ligger på Nørre Voldgade i København. Den er relativt ny, etableret i 2011, og er en almindelig café i dagtimerne og cocktailbar om aftenen. Der er også sat tre storskærme op, hvor der vises storkampe som for eksempel Premier League opgør mellem med storklubber i England. Lige nu er det Liverpool der er suveræn favorit til at vinde turneringen med odds 1.001 hos bookmakere som https://extra.bet365.dk/news/da//fodbold, der tilbyder betting tips. Men det betyder ikke at der stadig er spændende kampe at se. Cafe Midtwown viser også andet sport som Grand Slam-turneringer osv. Som målrettet mod unge mennesker og nye trends, kan man selvfølgelig få studierabat, og det er oven i købet blandt de bedste i København med hele 25% mellem klokken 11 og 16. 

Wagamama: Chili, ingefær og lidt sødt

Wagamama er en international asiatisk restaurantkæde, som ligger på henholdsvis Frederiksberg og ved https://www.tivoli.dk/ i København. Restauranten beskriver selv deres koncept med det japanske ord ‘kaizen, som betyder sund forandring. Her får studerende 25% rabat på udvalgte retter på hverdage mellem klokken 12 og 17. Restauranten har en bred menu bestående af både veganske retter, kød- og fiskeretter, desserter og sideretter, og herudover kan man få lækker friskpresset juice og varme drikkevarer. Wagamama findes over hele verden, så hvis du bliver glad for konceptet, kan du også finde dem på studieture, som udvekslingsstudent eller på ferien. 


Wagamama” (CC BY 2.0) af garryknight

RizRaz

https://www.rizraz.dk/mad/ er en restaurant i København, som efterhånden har eksisteret en del år. De har to restauranter: En i St. Kannikestræde og en i Kompagnistræde, og begge steder kan du få 20% rabat som studerende, hvis du kan vise et gyldigt studiekort. Selvom restauranten har været der længe, og konceptet ikke har ændret sig så meget, er restauranten alligevel fulgt med tiden. Der serveres nemlig en lækker og tidssvarende vegetarisk og vegansk buffet med alt godt fra Middelhavet. Prøv blandt andet de lækre hjemmelavede dressinger, spinatlasagnen, salat lavet på lækre, sprøde råvarer, grønsagsretter og hjemmebagt brød. Hvis man ikke er hoppet med på vegetar- og veganerbølgerne endnu, er det dog også muligt at bestille både kødretter og suppe. 

Som man kan se, er der ingen grund til at fravælge by- og nattelivet, bare fordi man er på SU. Hold øje med rabatterne og husk at have dit studiekort på dig.